perjantai 6. tammikuuta 2012

Uudenvuodenlupaus

No niin, nyt se päättyy - blogisfäärihiljaisuuteni nimittäin. Joulun ja uuden vuoden aikana olen viettänyt lomaa, näköjään ihan kaikesta... en ole kuntoillut, en ole tanssinut, en ole bloggailut, en ole ollut töissä, en ole stressannut. Syömistä en tosin lopettanut! Olin ajatellut, että poustaisin jotain heti uuden vuoden jälkeen mutta jokin on vain tökkinyt enkä ole saanut mitään tehdyksi. Loppiaisen kunniaksi  ajattelin ottaa taas härkää sarvista.

Uudenvuodenlupaukseni liittyi tänä vuonna ruokaan. Päätin, että tänä vuonna ostan vain luomumaitoa ja luomukananmunia. Toki voin ostaa muitakin aineksia luomuna, mutta noihin kahteen aion satsata ja olla ostamatta mitään muita vaihtoehtoja.

Uusi vuosi vaihtui leppoisasti hirvipadan ja creme bruléen merkeissä. Tässä fiiliskuvia viime viikonlopun juhlasta:

Uusi ehdoton lemppari: kirsikkaolutta (Kriek) kuohuviinillä jatkettuna! Nami! (kiitokset Glorian ruoka ja viini vinkistä)
Uuden vuoden juhlan alkuruoka: ahvenanmaalaista näkkileipää, smetanaa, muikun mätiä ja punasipulia.                       
Juhlapöydän koristeita: tulppaaneja ja valosarja (kiitos äidille joululahjasta)                                                                       




2 kommenttia:

  1. Erinomainen uuden vuoden lupaus!
    Muna-asiassa olen itse jo noudattanut jonkin aikaa, mutta maidossa en aina. Viime aikoina paremmin, meillä menee niin vähän maitoa, että se ei todellakaan olisi mikään kustannuskysymys.

    VastaaPoista
  2. No ajattelin ihan samoin, että noihin kahteen voi satsata hyvin mielin käyttämättä sen enempää rahaa mutta saamalla sen sijaan laatua. Toivottavasti pystyn pitämään lupaukseni! :)

    VastaaPoista